Megosztja a miskolciakat a Kocsonyafesztivál egyik most bejelentett fellépője

Megosztás

A négynapos esemény tele lesz jobbnál jobb koncertekkel, mindig egyre több részletre derül fény. Veres Pál bejelentette az egyik szombati koncert fellépőjét, akinek már bőven volt balhéja BAZ megyében és nem is felhőtlenül örülnek a hírnek.

A Manuel nevű rapper korábbi kétes megítélésű ügyeiről a Borsod24 is többször beszámolt, ezek között olyan is akadt, ahol megyénk lakosságát általánosítva húzta le. Veres Pál adott hírt a Kocsonyafesztivál eddigi programjának egy részéről, de Manuel nevét olvasva többen is megütköztek.

“Sorban érkeznek a március 8-án kezdődő Kocsonyafesztivál fellépői! Itt lesz például péntek este a WellHello (de nem adjuk nekik a Kilátót!), szombaton a Miskolcról indult Paddy and the Rats, vagy épp vasárnap az R-Go.

Viszont most egy másik szombat esti koncertet ajánlok Önöknek, hiszen egész estés élő koncerttel érkezik szombaton Manuel! Találkozunk?” – tette fel a kérdést a polgármester. A hozzászólások alapján lesznek, akikkel biztosan nem találkozik szombaton.

“Ezt a Manuelt én is térdenlövésnek érzem. Lesz dolguk a rendőröknek.” “Jobb lenne Győzike, Tóth Gabi, Nagy Feró, Pataki Attila, Zalatnay Cini néni, Csepregi Éva néni stb. a Fidesz színe-java?” “Na jó, ezzel sokkoltál, de tény, hogy lehetne sokkal jobb előadót is hívni, mint ez a gyerek.”

“Amikor a színvonal és a Titanic találkozik, ott már nincs lejjebb.” “DE MIÉRT??” – szóltak a nem éppen örvendező hozzászólások Manuel nevének hallatán. Mi örülünk annak, hogy a fesztiválon fellép a rapper?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek